Travis Head din Australia și Unibet dovedesc colțuri nepăsătoare

După a patra zi a testului Edgbaston Ashes, colegii mei din aceste pagini l-au descris, fără îndoială, pe Steve Smith în termeni de computer sau mașină, după ce au calculat cursul Australiei în timpul meciului. În același timp, el a fost însoțit de doi jucători extrem de umani. Bilanțul era corect: un organism dintr-o singură parte pentru un mecanism parțial.

Nimeni nu se uită mai mult la omul cutanat decât Travis Head. În clipa în care intră într-unul îl așteaptă să iasă. Strategia lui, în orice format, este să meargă la bal: să lovești devreme, să lovești des. Abordarea sa la bowlingul de cusătură este să Unibet app atace cu o bâtă diagonală, încercând să-l forțeze pătrat pe partea din afara.Dacă există lățime, atunci aceasta are forma unei tăieturi de cioplire înapoi a punctului, dar chiar înghesuită pentru încăpere, încearcă totuși aceste mici tăieturi din spate, de aproape de corpul său, până la câmpul de la saritura.

Antrenorul de luptă Trent Woodhill pledează pentru aceasta ca fiind cea mai bună metodă a lui Head, spunând că, atunci când se apropie de minge cu o bâta dreaptă, mâinile îi sunt mai departe de corp și are un control mai mic. Dar drumul lui normal arată în continuare la fel de funios ca și echipamentul navei. Din nou, din nou, mingea se înalță peste marginea superioară sau se ghemuiește undeva în mod alarmant.Șeful deține rara lipsă de distincție de a fi demis de două ori într-un meci de test prins la un al treilea bărbat, după ce nu a mai putut opri drumul în afara ciotului împotriva Indiei, la Perth, la sfârșitul anului trecut. Citiți mai multe

Și totuși, funcționează. Sau cel puțin funcționează destul de mult pentru că din când în când Head vine să bată, arată ca și cum nu va dura, apoi se acumulează alergări înainte de a exista timp pentru a observa.După ce a reluat a patra dimineață cu Smith, cu Australia în probleme în cazul în care o cădere de răchită, Head s-a bâlbâit prin deschizăturile deschise, a tăiat câteva alergări în jur, apoi a tăiat câteva granițe dintr-un Stuart Broad obositor prin partea piciorului și a avut brusc 35.

Acesta a fost scorul pe care l-a obținut în primele Unibet Romania reprize, în care parteneriatul său cu Smith după un timpuriu dezordine i-a oferit bătrânului senior un spațiu de respirație pentru a se pregăti pentru secolul epic care va veni. A doua oară în jurul lui Head a trecut la 51 de ani, ajungând chiar în sfârșit să-și taie animalul de companie pentru o graniță. . Dar în acea etapă, australianul a fost de 115. Aceasta a făcut Head în scurta sa carieră.După ce o repriză de debut s-a încheiat cu o rață împotriva off-spin-ului Bilal Asif din Dubai Head nu a reușit niciodată să atingă cifre duble. Doar trei dintre aceste 15 reprize au fost scoruri în adolescență. 20, 30, 50 sau 50 de ani au fost de neprețuit în punerea la punct a echipei. Așa a mers din nou la Birmingham.

Odată ce Head a plecat, în Matthew Wade a venit un alt stângaș în mișcare liberă, după Matthew Wade, după doi ani din lateral. Wade are o abordare diferită, favorizând drive-urile prin capac și midwicket împotriva oricărui lucru plin și a cârligului împușcat când este scurt.Dar, în același timp, a continuat jocul, alunecându-se alături de Smith ca un alt exercițiu în contrast. un altul care a luat o margine de sus și a aterizat în siguranță, apoi un revers cu vârful deasupra păstrăvului. Dar Wade a continuat să-și schimbe brațul, în timp ce Smith își păstra propria rutină de a-și calca picioarele și de a găsi o fugă oriunde i-ar plăcea să ia unul. rată.Și pe măsură ce Wade plutea până după-amiază – ridicându-și cei cincizeci cu o margine de jos printre picioarele păzitorului, secolul său cu o mătușă inversă împotriva lui off-spin-ul lui Joe Root ieșit din duritate – modul în care a continuat-o a determinat Anglia să distragă atenția.

Când în sfârșit Wade a căpătat 110, el a scris o reîntoarcere personală la fel de îndrăzneață ca a lui Smith în prima zi. El a preluat conducerea Australiei în ultimul 300 și a pregătit lucrurile pentru ca Tim Paine, Pat Cummins și mai ales James Pattinson să vină în leagăn. În timp ce Smith și-a întocmit 142-ul său cu precizie clinică pentru a scoate Australia din pericol, dorința colegilor săi să fie falibilă a creat un avans de 397. După cum ne-a învățat Vrăjitorul din Oz cu ani în urmă, chiar omul mașinii are nevoie de o inimă care bate. More: betcity.ro/unibet

Author: admin