Unibet

In timp ce Unibet este cunoscut in primul rand ca fiind o casa de pariuri sportive, au gasit timpul sa va ofere o selectie decenta de cote pentru Counter Strike. Evaluarea noastra Unibet a constatat ca marca avea o gama buna de cote pentru turneele CSGO, de la competitiile ECS NA si UE, pana la competitiile ESEA Premier, precum si Liga Pro Gamers Club si BLAST Pro Series São Paulo.

Cand vine vorba de cantitatea de piete de pariuri pentru fiecare ciocnire a Counter Strike, Unibet a reusit sa ofere cateva optiuni interesante. Pentru o expunere standard UE ESEA Premier, va puteti bucura de a alege si de a alege din cote pentru lucrurile precum castigatorul meciului, handicapul pe harta, castigatorul hartii unu, handicapul rotund si numarul total de runde din prima harta.

Deci, ce faci daca ai nevoie de ajutor pentru introducerea codului bonus Unibet sau pentru prima retragere? Desi majoritatea site-urilor de pariuri le place sa ofere optiuni de asistenta pentru clienti, cum ar fi chat-ul live, e-mailul sau telefonul, se pare ca Unibet este putin diferit. Acest lucru se datoreaza faptului ca au creat in schimb o sectiune Unibet Community.

Acest lucru inseamna ca trebuie sa postati intrebarile dvs. in sectiunea Comunitatii, iar apoi unul dintre echipa de servicii pentru clienti Unibet va va urmari interogarea. Desi acest lucru ar putea parea ca Unibet lipseste pentru a avea grija de clientii lor, am fost impresionati de viteza lor de a ne intoarce la utilizatorii lor. Din fericire, Unibet a inclus o sectiune de intrebari standard pentru noii clienti, astfel incat acestia sa poata incepe rapid pe acest site.