Sparta a căzut într-o lovitură palpitantă, Pilsen a eșuat. Slavia este deja înainte

Sparta nu se confruntă cu un început de sezon foarte reușit, în Boleslav a pierdut a treia din cele cinci meciuri. Spectacol de doi participanți la cupă, care așteaptă joi pentru a riposta a treia rundă a Ligii Europene cu FCSB, respectiv. în Trabzon, însă, ea a trebuit să fie distrată de observatorul imparțial.

Mladá Boleslav a condus de trei ori; Performanța excelentă a lui Meshanovici a fost aproape doar un punct, dar fostul atacant l-a lovit pe Budinsky, care se afla la doar câteva secunde pe gazon la acel moment. Pilsen, care s-a regăsit într-o letargie pentru jocuri. Vicecampioana a pierdut a treia din ultimele patru jocuri de competiție, nerevizând din nou.Aceasta nu se află în fața unei represalii cu Antwerp, Belgia, unde înfrângerea Cupei va fi respinsă după o înfrângere de 0: 1.

– 2: 0 – Sparta a fost șocată. Antrenorii lui Svědík au pierdut-o pe Pilsen mai ales înainte de pauză, dar la final au marcat în ambele reprize.

„Slovácko a jucat foarte bine aici; „>

Slavia s-a jucat cu Liberec pentru pedepse disciplinare în fața standurilor goale.Slavii plăteau pentru comportamentul fanilor rockului într-un duel cu Olomouc, mai multe persoane au întrerupt meciul cu flăcări și chiar le-au aruncat în sectorul oaspeților.

liga rămâne neînvinsă.

A fost mai mult o luptă cu Slovan decât un fotbal frumos, o luptă aprigă în care ambele echipe alergau mult. Liberec a mers cât a fost posibil, dar nu a făcut niciun bine, pentru a patra oară la rând nu a marcat. El a strâns din capul lui Shrovetide, în alte cazuri, portarul a fost deținut de către portarul Nguyen, în timp ce omologul său Kolar a rămas fără muncă: nu a existat nicio lovitură la poarta Slaviei.

„A fost o cursă atât de atletică. Liberec s-a mișcat bine, a jucat foarte tare.Mă bucur că am reușit să câștigăm meciul ”, a spus antrenorul slav Trpišovský.

Apropo, Stancia, cel mai scump sclav al istoriei, s-a alăturat echipei pentru prima dată. Și în afară de mai multe încercări de la distanță, nu a amețit. „Sunt șaizeci de minute. După ce s-a schimbat laturile, Nic a putut vedea că nu are forțe. De aceea, unele dintre loviturile sale au fost inexacte ”, a adăugat antrenorul lui Slavia. Dar după cum se spune: la al treilea dintre toate bune.

Antrenorii antrenorului au dat boemilor patru goluri până la urmă;Duo-ul exopavian Kuzmanovic și Smola au jucat un rol important în triumf – primul hit de două ori, al doilea a luat ultimul hit.

Totuși, duelul, care s-a încheiat 4: 2, nu a fost controversat. Pentru golul gazdelor de la 2: 1, din loviturile disponibile nu a fost clar dacă mingea după finalul lui Shindelara era peste linia porții. Cu toate acestea, judecătorul Zelinka l-a recunoscut după conversația cu asistentul său.

„Nu pot să spun dacă a fost sau nu dincolo de linia porții”, a recunoscut Šindelář, în timp ce vizitarea portarului Valeš este convinsă că nu a colectat în acest moment. “Din punctul meu de vedere, obiectivul nu a fost chiar întâmplător”, a spus el imediat după meci.Mijlocașul croat Alvir a contribuit la victoria pe teren propriu de Příbram, în timp ce în Jablonec tricoul Sykora și Matoušek și-au arătat victoria 2: 1 asupra lui Opava.

Apropo, Zavadil și-a pus amprenta asupra oaspeților, stabilindu-și propriul record pentru cel mai vechi trăgător din ligă. Are o nouă înfățișare de 41 de ani, 3 luni și 11 zile.

În depășirea de vineri, un singur gol a căzut, iar fotbaliștii din Zlín au fost mai fericiți în duelul cu Teplice: datorită înlocuirii lui Janetzky au marcat a doua victorie în sezon. >

Author: admin