Boleslav – Sparta 4: 3

Cu Slovácko au marcat două goluri, la Budweis au fost și două goluri, cu Trabzonspor și ultima dată în Mladá Boleslav chiar patru. Sparta nu funcționează foarte mult, dar la prima vedere este în principal cea defensivă.

“Dacă nu înlăturăm greșeli naive, banale, nu putem avea succes”, a declarat Vaclav Jilek, antrenorul Spartei.

La Boleslav, meciul a eșuat brusc întreaga apărare. În prima repriză, Szczecin a făcut o greșeală, care s-a înscris și pentru gol într-un meci de cupă cu Trabzonspor joi.

În minutul 16, echipa gazdă a reușit să obțină avantajul de 1 – 0, șutul său fiind pe lângă poartă.Judecătorul Franěk nu a judecat-o sau a văzut-o ca pe un joc deliberat, dar apoi, la recomandarea unui asistent, a dispus o pedeapsă, pe care Mešanovič a modificat-o. Scor din nou după situația standard, Karlsson a întors colțul spre o tijă mai aproape, unde Hancko a extins mingea pentru el însuși. El țintea atât de precis încât capul a zburat peste Gray și a căzut în spatele stâlpului din spate.

Dar nu după mult timp a venit cel de-al doilea obiectiv. Oaspeții au obținut-o după ce s-au apărat după o lovitură de colț și în renumerotarea au plecat pentru o pauză. Totuși, la jumătatea mijlocului, Karlsson a dat o pasă inexactă lui Kangu, echipa gazdă a atacat rapid apărarea defensivă.În vârful uitatului, Matejovsky și-a așteptat să-i alerge coechipierii, l-a ales pe Mešanovič, care a lovit de la 16 metri grozav de la primul la stâlp. Meshanovici a fost cel mai apropiat dintre spartanii de la Szczecin, dar a părăsit marea spațiului.

Atacantul bosniac a înlocuit în mod sigur pe trăgătorul ușor rănit Komličenka, care s-a așezat pe tribune în spatele bancii. Antrenorul Weber l-a cruțat joi în represalii pentru turul al treilea al Ligii Europene împotriva FCSB. Iar în a doua repriză, Mešanovič a finalizat un hat-trick și a marcat un al patrulea gol cu ​​pasul său.

“A fost un meci pentru condițiile cehe…Nu am văzut o astfel de performanță de mult timp și poate am experimentat-o ​​pentru prima dată.” „La final am acceptat tragerea la sorți, o voi lua. Dar atunci am marcat un al patrulea gol.A fost norocos pentru noi, a fost un spectacol minunat pentru Boleslav.

A fost un meci foarte ofensiv, mai des oaspeții au jucat înainte. Acțiunea a fost adesea condusă de Plavšič pe partea stângă, dar centrele și pasele sale nu au fost în niciun fel opriți. Tot din cauza faptului că cazacul era din nou îngrijorat. A avut trei șanse, de fiecare dată când a eșuat. În cele din urmă, el a egalat cu 3: 3. Al șaselea joc, primul gol.

El a avut prioritate asupra lui Tetteh; Și în prima repriză a fost destul de impresionat, nu numai de notare. După pauză, însă, a trecut cel de-al treilea și al patrulea gol al adversarului.De această dată, câțiva dintre coechipierii săi au avut o zi mai slabă.

Kanga a început bine, dar treptat a început să vină cu soluții prea complexe și răsfățate. Chiar și așa, era clar cel mai vizibil dintre toți spartanii. Prin urmare, a fost surprinzător faptul că antrenorul Jílek s-a retras după o oră de joc și a părăsit Kozák tulburător. “Am vrut să simplificăm jocul, să avem o luptă acolo și să colectăm mingi de întoarcere”, a explicat Jílek înlocuirea lui Kang. El a ținut mingea, a schimbat ritmul, a condus jocul gazdelor. Și și-a sărbătorit victoria împotriva fostului său club ca în primăvară.

Spartanii, după o intrare jenantă în a doua repriză, au câștigat în cele din urmă mana superioară, dar au fost mult timp în ofensivă.Au creat o mare șansă în care Kozak a izbucnit. Nimic din nou.

În cele din urmă, oaspeții au pus-o și din nou din colț. Dar egalitatea a durat doar câteva secunde, echipa gazdă a preluat conducerea de la început. Bucha l-a trimis pe Mešanovič pe alee, pe care Hancko nu l-a putut prinde. Acesta a fost cel de-al treilea gol al meciului – un hat trick pentru atacantul bosniac.

Jocul sălbatic nu a fost încă decis. Spartanii nu au renunțat și cu trei minute înainte de final, după ce o apărare lungă a centrului a uitat Kozak. Și în cele din urmă a marcat un gol. Dar nu au reușit să se apere din nou, iar Budinský a alternat până aproape.Goal Center i-a trimis Mešanovič.

Author: admin