eFortuna

40 Street Magic: inspirat de magi moderni precum David Copperfield, acest slot Play’n Go este plin de bonusuri speciale inspirate de magie. Urmareste-l pe vrajitorul de pe teleportul pe tamburi, inmulteste si fa trucuri de carduri, care reprezinta simboluri salbatice!

Dojo-ul lui Hanzo: Japonia antica adusa pe ecranele noastre. Muzica este de prim rang, o compozitie orientala minunata care te transforma intr-o lume indepartata si diferita. Atunci simbolul salbatic este capabil sa se extinda ca un luptator de sumo!

Wonderheart: fete frumoase si povesti de dragoste. In acest slot simplu si eficient, puteti alege diferite cantitati de linii pe care sa le jucati si sa vedeti cum merge.

Jocul la sloturi este unul dintre cele mai complexe lucruri pe care le poti face in acest joc. Nu pentru ca jocul in sine este complex, pana la urma este vorba de apasarea unui buton si uneori de a lua unele decizii, ci pentru ca gasirea slotului potrivit, capabil sa satisfaca cerintele tuturor, este foarte dificil.

Scratch si castiga cu EFortuna

In cele din urma, in zona dedicata cazinoului, puteti gasi linkul catre achizitionarea de carduri zgarieturi si bilete Lotto. Este vorba despre activitati vechi care au ramas stabile in viata jucatorilor inca de acum zeci de ani, cand aceasta industrie din Italia inca se dezvolta.