Ce greseli sa nu faci la inceput pe 22Bet

Faceti-va timp – Aveti la dispozitie 30 de zile pentru a termina cerintele de pariere, astfel incat sa aveti suficient timp pentru a va familiariza cu cerintele bonusului si pentru a indeplini bonusul. Aveti grija, daca nu terminati bonusul la timp, veti pierde fondurile bonusului. Acest lucru va ofera suficient timp pentru a astepta, sa spunem un weekend decent, cu o multime de evenimente si turnee care va vor oferi o multime de optiuni de pariere.

Puneti pariuri pe cote de calificare – Cand jucati cu fonduri bonus, trebuie sa plasati pariuri pe jocuri cu cote de cel putin 1,40. Nu este totul, trebuie sa plasati pariuri pe acumulatori pe 3 selectii diferite, astfel incat lucrurile sa poata face ceva mai dificil decat de obicei. Pentru a va facilita lucrurile, puteti utiliza un instrument de comparare a cotei de pariere, care va va facilita lucrurile.

Cititi literele mici – Oamenii tind sa fie de acord cu termenii si conditiile chiar inainte de a le citi si de a le intelege pe deplin. Va sfatuim sa va luati ceva timp si sa cititi tiparul mic. Exista cateva informatii importante care va vor ajuta sa intelegeti termenii si conditiile bonusului. In cazul in care nu intelegeti ca puteti contacta serviciul de asistenta pentru clienti, iar agentii pentru clienti complet calificati va vor ajuta.

Pariuri live mobile – 22Bet este un cazinou destul de nou si inca nu au o aplicatie mobila pe care o poti folosi. Asta nu inseamna ca nu va puteti bucura de jocurile lor pe dispozitivul dvs. de mana. Puteti accesa site-ul web din browserul dvs. mobil. In acest fel va puteti indeplini cu usurinta cerintele de pariuri atunci cand sunteti in afara si. Vei avea intotdeauna acces la contul tau in cazul in care cazinoul va genera cote serioase de concurenta.