Betano

Exista, de asemenea, un bonus de pariere numit Accumulator Boost, care are potentialul de a va imbunatati profiturile cu pana la 10%. Aceasta se adreseaza clientilor de pariuri sportive care se bucura sa faca pariuri multiple numite acumulatori. Daca efectuati doua selectii in pariul acumulator, aveti sansa de a solicita un 2% suplimentar la orice castiguri pe care le faceti. Daca faceti trei selectii sau mai multe, va puteti bucura de o crestere de 3% a profitului.

Daca faceti un pariu acumulator castigator cu cel putin zece selectii, puteti solicita un maxim de 10% in plus la castigurile dvs.

Nu exista niciun fel de bonusuri sau promotii specifice cazinoului publicitate in prezent pentru jucatorii de cazino. Daca partea cazinoului a site-ului este destul de noua, acest lucru se poate schimba, asa ca este o idee buna sa fiti cu ochii pe pagina promotiilor pentru noutati despre oferte noi in cazinou. Amintiti-va, desi recompensa de 5% incasare poate fi profitata de toata lumea.

Jocuri de cazino de la pariuri sportive si microgaming

Jocurile cazinourilor de la Betano sunt alimentate de dezvoltatorii de software de top Microgaming. Puteti gasi aici sloturi, jocuri de masa si poker video cu toate celebrele titluri din catalogul Microgaming, inclusiv Hot as Hades, Jurassic Park, Immortal Romance, Dragon Dance, Terminator 2, Tomb Raider, Football Star si Bust the Bank.