Bonus case de pariuri

Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article
Bonus case de pariuri

Bonus case de pariuri

Abia acum, dupa ce am citit comentariul dvs , m-am intors la „SURSA” si citind cu atentie traducerea am realizat ca in „poemul proza” sunt nuante si sensuri noi fata de sursa- Corpul este acoperit cu păr ondulat sau creț (prevăzut și cu subpăr) Capul este relativ mic, cu urechi potrivit de mari și semiblegi. În ultimul său interviu, americanul de origine olandeză spunea: „Am privit în urmă și am văzut un mare nor, am intuit dezastrul produs, dar nu aveam de unde să știm atunci care erau pagubele, cu adevărat. Eu unul prefer sa gasesc explicatii mai prozaice inabilitatii mele de a intelege ceva, inclusiv (sau mai ales) cand este ceva care ma emotioneaza.

Daca avea artistul ceva ce-i este specific lui si numai lui (dincolo de dispozitia, predispozitia si abilitatea de a transforma (codifica simbolic) in arta niste emotii ale sale, similare emotiilor tuturor, fiecaruia, oricui, umane, nu stiu. Repetaind as zice: Multi insi se afla in posesia acestui ceva indefinit, primordial ( tema de discutie in sine), dar numai unii (artistii) sunt capabili sa produca arta. Ca veti accepta sau nu sa lasam deoparte chestia aia nebuloasa (comuna multora) de care artistul se foloseste - ca de vopsea - sa creze capodopera - nu mai conteaza.

Multi insi se afla in posesia acestui ceva indefinit, primordial ( tema de discutie in sine), dar numai unii (artistii) sunt capabili sa produca arta. Desigur ca ar fi tentant sa discutam despre cat, ce si daca acel ceva contine adevar (poate s- si facem altadata, pe un topic adecvat), dar pe moment nu gasim potrivit sa insistam acestui aspect colateral off topic.

Top