Bonus case de pariuri online

Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article
Bonus case de pariuri online

Bonus case de pariuri online

Joacă în perioada 14 Mai (ora 00:00) - 16 Mai (ora 22:59) cât mai multe jocuri şi te califici automat în tragerea la sorţi pentru unul din cele 10 premii a 200 RON fiecare!

Daca doua sau mai multe pariuri sunt plasate pentru acelasi eveniment dar cu rezultat diferit, bonusul isi pierde valabilitatea. Probabil ati auzit de asa ceva , acest bonus va este oferit de casele de pariuri online care in momentul de fata sunt cele mai des folosite datorita gamei de oferte bagate in pariuri , bonusul urias de 100% oferit si promotiile oferite de casele de pariuri in fiecare luna. Pentru anumite evenimente sportive puteti plasa pariuri de pana la 50 000 de lire, asadar acesta este locul ideal in cazul in care doriti sa plasati mize mari spre foarte mari!

Folosind acest forum si prin faptul că firma noastră este dintre cele mai bune, ne străduim întotdeauna să vă oferim cele mai competitive prețuri care rivalizează cu ale celorlalte companii. Pe de altă parte, sunt şi surse din sectorul pariurilor sportive care spun că poziţia de lider a Stanleybet, care de­ţine 25-30% din piaţă, este „amenin­ţată” de Public Bet, care are cotă de pia­ţă apropiată, în vreme ce Casa Pa­riurilor are în jur de 20% din piaţă. Cu toate acestea, ca ur­ma­re a concurenţei mari, casele de pariuri au tendinţa de a oferi uneori cote mai bune în cazul anumitor rezultate, tocmai pentru a câş­ti­ga cotă de piaţă prin încurajarea ju­cătorilor să parieze la ei. For­ţa­rea anumitor cote generează uneori pierderi, astfel că strategia este cu două tăişuri.

Top